zondag 22 februari 2009

Superboeren helpen iedereen


De Graafschap heeft vanmiddag ook Feijenoord in het zadel geholpen. De kwakkelende club van Zuid kan weer naar boven kijken, zoals verdediger Hofland zei. Hij bedoelde in de ranglijst. De superboeren kijken ook naar boven, want daar staat Roda. Volgende week hopen op een succesje. Dat zou gezien de inzet en ook het spel moeten lukken. Tegen Feijenoord zat er meer in.
Rogier Meijer speelde een goede wedstrijd (zie foto) maar is geen afmaker. Dat is aan anderen gegeven maar die komen zelden in scoringspositie. En als Sahar vrij voor de keeper komt schrikt hij er van en mist jammerlijk. Zoals Tomasson dat in de blessuretijd niet deed, ondanks gepruts met de bal. Hij stifte wel mooi over Heijblok.

En verder was er veel pech. En natuurlijk een slechte scheidsrechter, maar dat zou niet zo zijn geweest als er gewoon was gewonnen. Maar is dat wel nodig?
Laat het zo zeggen: kan door Kessler geregeld worden dat de Graafschap een vaste rol krijgt in de eredivisie? Dan hoeven we niet altijd te winnen, maar zijn wij, omdat we ons stinkende best doen, de ideale tegenstander om weer op het paard te komen: echte superboeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten